Nybyg

Nybyggeri

– dit drømmehus, vores ekspertise!

Skal drømmehuset realiseres eller skal der tilføjes ekstra kvadratmeter til et eksisterende byggeri? Hos Glesborg Snedker & Tømrerforretning får du en engageret og dedikeret sparringspartner, som kan løfte jeres næste byggeprojekt fra tegnebræt til virkelighed.

Vores team af fagudlærte håndværkere har leveret nybyggerier, samt om- og tilbygninger til både private og erhverv, og ved hvordan en stor beslutning kan gøres til en nem og overskuelig proces. Både i forhold til jeres ønsker samt evnen til at forene muligheder og budget. Med tæt dialog før, under og efter projektet, så skaber vi rammerne for at gøre jeres ønsker til virkelighed. Jeres drømmehus er vores ekspertise.

Derfor skal du vælge Glesborg Snedker & Tømrer

  • Håndværker, rådgiver og sparringspartner i én
  • Totalleverandør med faste samarbejdspartnere
  • Ekspertise indenfor lavenergihuse
  • Kvalitetsmaterialer og langtidsholdbare løsninger
  • Fast pris og faste aftaler – hver gang

Kontakt Glesborg Snedker & Tømrerforretning og få en håndværkers vurdering på dine byggeudfordringer.

Nybyggeri med lavenergi

Med nybyggeri fra Glesborg Snedker & Tømrerforretning er du sikret et kvalitetsresultat både hvad angår udseende og energiforbrug. Vi samarbejder med en række af Østjyllands bedste arkitekter, så I får de bedste forudsætninger for at omsætte tanker og ideer til det ønskede resultat. Uanset hvilke præferencer I har til husets og rummenes indretning, så arbejder vi udelukkende med kvalitetsmaterialer, så I er garanteret et gennemført og energioptimeret nybyggeri.

I modsætning til istandsættelse og renovering, så giver nybyggeri mulighed for at skabe det bedste resultat – første gang. Foruden innovative byggematerialer og moderne byggeteknikker, så har vi altid fokus på at levere et energineutralt hus uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort.

Kom videre med dit nybyggeri

Kontakt Glesborg Snedker & Tømrerforretning og få hjælp og rådgivning til, hvordan du kommer videre med dit næste byggeprojekt. Benyt vores håndværkeres ekspertise helt fra planlægningsfasen og få sparring til alle relevante overvejelser og spørgsmål til jeres byggeplaner. Med en fast rådgiver får I overblik over jeres muligheder og økonomi, så I får det resultat som I forventer – og fortjener.

Kontakt Glesborg Snedker & Tømrerforretning

Ring til os på tlf. 23 42 23 52 eller udfyld kontaktformularen i venstre side. Vi rådgiver om alt fra totalløsninger til hjælp med lysindfald, indretning, valg af materialer samt indhentning af byggetilladelse. Vi glæder os til at høre fra jer.