Nye døre/vinduer

Nye døre og vinduer

– energi+ og kvalitetsmontage

Er varmeforbruget løbet løbsk, så er utætte eller usiolerede vinduespartier eller mørnede lister og karme ved døråbninger ofte synderen. Hos Glesborg Snedker & Tømrerforretning kan vi hjælpe jer med indkøb og kvalitetsmontage af energioptimerede og CE-mærkede døre og vinduer. Vi gør det billigt at skrue ned for radiatoren.

Binder døren eller skal hele facadens døre og vinduer udskiftes, så står vi klar med rådgivning, opmåling, udskiftning og montering. Vores erfarne håndværkere hjælper med alt fra traditionelle trævinduer til aluminiums- og plastløsninger, så I får lige præcis det resultat, som matcher jeres ønsker og behov. Uanset hvad I foretrækker, så leverer vi udelukkende vinduer og døre i kvalitetsmaterialer, som kræver minimalt vedligehold og lever op til den højeste standard indenfor energioptimering og miljøforskrifter. Vi har et bredt sortiment af facadeløsninger, så I ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller budget.

Nyt vindue eller ny dør fra Glesborg Snedker & Tømrer

  • Opmåling, indkøb, demontering og kvalitetsmontage
  • Træ-, aluminium-, plast- og kompositmaterialer
  • CE-mærkede løsninger til både vinduer og døre
  • Bredt og energioptimeret sortiment

Kontakt os på tlf. 23 42 23 52 og få en professionel håndværkers vurdering.

Døre og vinduer efter mål

Har I behov for en specialløsning eller ønsker I større lysindfald med et nyt vindue i facaden eller tagkonstruktionen, så kontakt Glesborg Snedker & Tømrerforretning og tag os med i planlægningsfasen. Så er I garanteret den rigtige løsning første gang samt uforpligtende rådgivning om valg af materialer, løsningsmuligheder samt montering. Der er kombinationsmuligheder til alle ønsker og behov og vi sørger for, at jeres profil indfries med et design, som er skræddersyet til netop jeres hus.

Kontakt Glesborg Snedker & Tømrerforretning

Ring til os på tlf. 23 42 23 52 eller udfyld kontaktformularen i venstre side. Udnyt vores fordelagtige indkøbspriser til de fleste typer døre og vinduer og spar penge på nu og her samt på den lange bane. Vi glæder os til at høre fra jer.