Tagarbejde

Nyt tag og tagrenovering

Trænger det trætte og slidte tag til renovering eller skal der lægges helt nyt tag? Kontakt Glesborg Snedker & Tømrerforretning og få hjælp og rådgivning fra en erfaren tagdækker med den rette know-how. Vi udfører alt fra enkelte renoveringsopgaver til komplette tagløsninger som er energioptimeret fra inderst til yderst.

Utætte tagplader og forældede tagkonstruktioner er lig med varmetab, høje forbrugsomkostninger og i værste tilfælde dårligt indeklima. Hos Glesborg Snedker & Tømrerforretning udfører vi alt fra udskiftning af tagplader og udhæng til komplette tagløsninger med fuld ventilation, energibesparende isolering samt flot finish, som giver huset det udseende det fortjener. Tag vores håndværkere med på råd allerede i planlægningsfasen og få hjælp til valg af materialer, overblik over jeres muligheder samt maksimal udnyttelse af budgettet. Ønsker du, at investere i et nyt tag, så sørger vi for, at du får mest muligt ud af pengene.

Vores services ved tagarbejde

  • Renovering og komplette tagløsninger
  • Udskiftning af spær og bærende elementer
  • Udskiftning af tagpap, tagplader og teglsten
  • Hævning og sænkning af tagkonstruktioner
  • Varmebesparende efterisolering
  • Fuld ventilation af tagkonstruktion
  • Nye tagrender, udhæng og stern

Kontakt vores tagdækker på tlf. 23 42 23 52 og få overblik over jeres muligheder. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på enten tagrenovering eller et komplet nyt tag.

Tagtjek – forlæng tagets levetid med 20 år

Har du opdaget utætheder eller skader i tagkonstruktionen, så udnyt vores uforpligtende tageftersyn, hvor taget gennemtjekkes for både synlige og skjulte skader. På den måde får du fuldt overblik over tagets tilstand og har dermed de bedste forudsætninger for at vurdere om der skal lægges nyt tag eller om renovering af det eksisterende er tilstrækkeligt.

Skader og fejl i tagoverfladen kan typisk udbedres med en mindre tagrenovering/tagreparation. Selv mindre renoveringsopgaver kan forebygge eskalerende skader og vise sig at være en god investering, som forlænger tagets levetid. Er der skader på tagkonstruktionen eller mangler i form af undertag, isolering og ventilation, så anbefaler vi, at få udskiftet hele taget. Det vil ofte være den billigste løsning på den lange bane og en investering, som er tjent hurtigt hjem. Blandt andet ved en markant reduceret varmerengning samt færre reparationer og lappeløsninger på en uholdbar løsning.

Kontakt Glesborg Snedker & Tømrerforretning

Ring til os på tlf. 23 42 23 52 eller udfyld kontaktformularen i venstre side. Vores erfarne tagdækkere har renoveret og lagt mange tusinde kvadratmeter tag og besidder den know-how, som kan løfte jeres tagprojekt fra tanke til virkelighed. Vi glæder os til at høre fra jer.