Tilbygning

Skal hjemmet udvides med et ekstra rum?

Mangler I et ekstra børneværelse, badeværelse eller måske en ny garage? Eller trænger hjemmet til forandring, så rammerne tilpasses til behovet og ikke omvendt? Selvom årsagerne kan være mange, så har Glesborg Snedker & Tømrerforretning løsningen. Vores erfarne og fagudlærte håndværkere udfører alle former for til- og ombygninger og er din garanti for et byggeprojekt med jeres ønsker og behov i centrum.

Kontakt Glesborg Snedker & Tømrerforretning og få hjælp til alt fra valg af materialer til indhentning af byggetilladelse. Har I ønskerne, men det færdige resultat virker uoverskueligt, så få vurderet jeres udfordringer og muligheder med en af vores byggerådgivere. Sammen vurderer vi alle facetter af projektet, så der tages højde for både ønsker, budget og alt det med småt. Vi sørger for, at I er i gode hænder både før, under og efter byggefasen.

Vi hjælper med alt fra tilbygning af

  • ekstra børneværelse, køkken eller badeværelse
  • Sammenlægning af værelser
  • Hævet eller sænket tagkonstruktion
  • Udbygning med lysindfald
  • Udestuer og terrasser
  • Garager og carporte

bg2

Ny til- eller ombygning?

Er I tvivl om, hvorvidt det bedst kan betale sig at bygge nyt, bygge til eller renovere, så kontakt en professionel håndværker før I påbegynder arbejdet. Nybyggeri er en ideel løsning, hvor man kan tilpasse ønsker og behov ned til den mindste detalje, men ofte kan en til- eller ombygning til et eksisterende hus gøre en kæmpe forskel. Til- og ombygninger er således et oplagt alternativ til flytteplanerne, hvis eneste udfordring er pladsmangel. Hos Glesborg Snedker & Tømrerforretning har vi udbygget og ombygget en lang række parcelhuse, villaer, lejligheder samt skabt sammenhæng mellem indvendigt og udvendigt. Ønsker du en erfaren håndværkers vurdering, så kontakt os og lad os sammen vurdere dine muligheder.

Til- og ombygning af sommerhus

Med base i Glesborg har vi tilbygget og ombygget en lang række sommerhuse i Østjylland. Så mangler I flere sovepladser, et større opholdsrum eller et nyt og flot køkken-alrum med adgang til terrassen, så kontakt os og få en snak om dine ideer. Vi kender omgivelserne og ved hvilke materialer og byggeteknikker der egner sig bedst til sommerhuse nær skov og strand.

Kontakt Glesborg Snedker & Tømrerforretning

Ring til os på tlf. 23 42 23 52 eller udfyld kontaktformularen i venstre side. Vi rådgiver om alt fra renovering, nybyggeri til tilbygninger og ombygninger. Vi glæder os til at høre fra jer.